Nieuwsbrief Oktober - F&F in Uganda Nieuwsbrief Oktober - F&F in Uganda
5 oktober 2020
Algemeen

Nieuwsbrief Oktober

Lieve vriend,

Hoe gaat het met je? We hopen dat het goed met je gaat! Het is lang geleden, maar we hebben bijzondere getuigenissen om met je te delen. We willen je bedanken voor je gebeden, woorden, kaartjes en je medeleven in de afgelopen tijd. We moeten toegeven dat het niet altijd makkelijk was, maar God heeft ons vastgehouden en we hebben Hem dichtbij gevoeld. Ontzettend bedankt!

“Wij hebben lief, omdat Hij ons eerst heeft liefgehad.” – 1 Johannes 4:19. Dit vers stond centraal op onze trouwkaart maar stond ook centraal in onze dankdienst. Gods liefde voor ons is het fundament in ons leven, voor ons als koppel, maar we bidden ook voor jou. Het is vanwege Zijn liefde, dat we van elkaar kunnen houden en Zijn liefde kunnen uitdelen. We bidden om Gods liefde voor jouw leven.

Misschien ken je dit lied wel: “God wijst mij een weg”. Dat lied heeft gesproken tot ons, niet alleen nu, maar al sinds het moment dat we een stel zijn. Hij baant een weg, ook al kunnen wij geen weg zien. En Hij baande een weg door Frank naar Nederland te brengen!

In deze nieuwsbrief zullen we wat delen over de afgelopen maanden en de nabije toekomst. Geniet van deze brief! En voor de eerste keer kunnen we dit zeggen: liefs en groetjes van de Tumwebazes!

Liefs,
Frank & Fleur

Lees onze nieuwsbrief

 

Vanuit het Thuis Front Team

Zoals je kunt lezen in de nieuwsbrief kijken we terug op een intensieve tijd. Het was afgelopen januari dat we als Thuis Front Team voor het eerst samenkwamen. We hebben gebrainstormd, prachtige plannen en schema’s gemaakt. We wisten precies hoe we het gingen aanpakken en toen… corona. Grenzen gingen dicht, sociale afstand en alle plannen konden direct worden aangepast en uitgesteld. We waren met elkaar de controle kwijt, alles leek verder weg dan ooit!

Maar als TFT hebben we in de afgelopen maanden geleerd om te vertrouwen, niet op onze eigen gemaakte plannen, maar door op zoek te gaan en te luisteren naar het plan van onze Hemelse vader, voor ons, voor Fleur & Frank!

Tijdens de bruiloft klonk het lied ‘You made a way’. Niets kan onze God verrassen, Hij staat boven alles. God baant de weg, Hij draagt en geeft alles wat we nodig hebben.

Wij vinden het mooi dat we als TFT deel mogen zijn van deze belangrijke en avontuurlijke taak, nu en straks in Oeganda! Dat wij allemaal op onze eigen manier in het Koninkrijk van God mogen werken.