KIMULI cottages

Aan de rand van de rivier de Nijl heeft God ons een plek gegeven die we kunnen delen met mensen. Onze visie is dat mensen tot rust kunnen komen op deze plek en kunnen genieten van deze mooie plek. We heten Kimuli Cottages omdat het samenwerk met Kimuli Ministries, de ministry die we zijn gestart. Met inkomsten vanuit de Kimuli Cottages willen we Kimuli Ministries ondersteunen. Neem je een kijkje?

Over Kimuli Cottages

Kimuli Cottages bevindt zich aan de rivier de Nijl in de stad Jinja. Het is een groot terrein met verschillende cottages voor singles, stellen, families en groepen. Dit zijn de huisjes van Kimuli Cottages:

Family House – heeft 3 slaapkamers met 3 tweepersoonsbedden, een totaal uitgeruste keuken met koelkast en een badkamer met warme douche. Een groot terras met een panorama uitzicht over de Nijl. Kosten: 300,000 shilling per nacht of 75 euro per nacht, exclusief ontbijt.

Rockhouse Cottage – heeft 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed, een totaal uitgeruste keuken met koelkast en een badkamer met een warme douche. Een eigen terras met uitzicht over de Nijl. Kosten: 150,000 shilling per nacht of 32 euro per nacht, exclusief ontbijt.

River View Room – van deze tweepersoonskamer zijn er twee beschikbaar. De River View Room heeft een tweepersoonsbed, een totaal uitgeruste keuken en een badkamer met een warme douche. Een eigen terras met het beste uitzicht van de compound. Kosten: 150,000 shilling per nacht of 25 euro per nacht, exclusief ontbijt. 

Lantana Cottage – in dit lieflijke huisje bevinden zich 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Naast een badkamer met warme douche heeft Lantana Cottage ook een volledig uitgeruste keuken met alles erop en eraan. Je kunt ook heerlijk op je eigen terras zitten. Kosten: 200,000 shilling per nacht of 38 euro per nacht, exclusief ontbijt. 

Contact en reserveringen

Wil je graag langskomen? Of het nu met een groep is of je met je gezin wilt langskomen, alles is mogelijk. Ook kunnen we je helpen met vervoer en de activiteiten in Uganda. Stuur een berichtje naar Fleur Tumwebaze-van Snippenberg op +256 707 428 305 of een mailtje naar fleur_van_snippenberg@hotmail.com

Vul op je navigatie in: Alpha-Omega Seminary Riverside. De cottages bevinden zich naast deze school. Als je aankomt vind je aan de linkerkant Riverside en vervolgens een klein weggetje gelijk naast de ingang, dat is onze weg. Vervolg deze weg en je komt uit bij een houten poort! Toeter met de claxon en we openen de gate voor je. Karibu!