Steun het werk van Fleur

Het werk dat Fleur in Uganda hoopt te gaan doen is geen betaalde baan. Fleur gaat dus leven op basis van giften. Met vrijmoedigheid willen wij je vragen partner te worden, dit kan op verschillende manieren:

  1. Financiële ondersteuning
  2. Biddend om ons heen staan
  3. Emotionele betrokkenheid: lezen van de nieuwsbrief, contact houden via email en/of social media

 

Ik wil geven

Ik wil meer weten

 

In onderstaande tekst willen we meer uitleggen over de financiële ondersteuning. In de livestream benoemden we het kort, maar wat gebeurt er met je gift? En waarom is deze financiële ondersteuning belangrijk?

Fleur is geroepen om naar Uganda te gaan en heeft een visie en missie voor haar werk. En zoals ze het zelf zegt: ‘mijn kleine verhaal in Gods grote verhaal’. Met haar roeping, passie en kennis mag Fleur in Uganda met kwetsbare jongeren werken. In het dagelijkse leven zal Fleur actief zijn in 3 terreinen:

  1. Ang Tulay – Ang Tulay is een training waarin kinderen en jongeren leren omgaan met hun verdriet en hun identiteit en vreugde in Jezus mogen vinden. Eerst zal Fleur starten met een training om vervolgens aan de slag te gaan als small-groepsleider.
  2. Tienermeiden – Fleur zal zich inzetten voor 5 tienermeiden in de leeftijd van 9-15 jaar. Deze 5 meiden hebben geen familie die momenteel in staat is om voor ze te zorgen. Fleur wil ze graag een aantal keer per week bezoeken, samen lezen, samen spelletjes spelen en de tienermeiden soms meenemen voor een uitstapje.
  3. Leren van de lokale taal Luganda.

Daar is simpelweg financiële ondersteuning voor nodig. Om het makkelijk en transparant te maken, hebben we een overzicht voor je gemaakt:

Hoe kan ik helpen?

Om Fleur haar werk te kunnen doen in Jinja is er per maand €1.260 nodig. Wij zijn op zoek naar mensen die willen meebouwen in Jinja. Op dit moment is er €13.044,- toegezegd. Daarmee is er ruim 86% van de verwachte kosten gedekt door structurele giften. Uiteraard zijn we blij met alle giften, klein en groot, eenmalig en structureel. Omdat we ervan uitgaan dat Fleur dit werk de komende jaren blijft doen, zoeken we met name sponsors die zich voor langere tijd aan haar visie en missie willen verbinden. Help je mee? Concreet zoeken wij:

  • 5 mensen die maandelijks voor €15 willen meebouwen
  • 6 mensen die maandelijks voor €10 willen meebouwen
  • 5 mensen die maandelijks voor €7,50 willen meebouwen

Maar je kunt natuurlijk ook zelf je bedrag per maand bepalen. Iedere gift is welkom!

Waar kan ik geven? 

Praktisch is het meest makkelijk om naar onze website te gaan. Hier kan je je gegevens invullen die bij ons veilig zijn. Goed om te weten is dat je gift aftrekbaar van de belasting is.
Heb je vragen of wil je in contact komen? Mail ons gerust, dit kan via: tft@ffinuganda.com. Tot snel!

‘’Laat ieder zoveel geven als hij zelf besloten heeft, zonder tegenzin of dwang, want God heeft lief wie blijmoedig geeft.” 2 Korintiërs 9:7

Ja, ik wil meebouwen